Selecteer provincie

Makelaar Bert Bimmel Makelaardij 0118-414014: Kosten & Prijzen aankoop, verkoop woning, taxateur of huis huren / kopen. Huurwoning als vastgoed object. Gratis NVM Makelaars Offertes vergelijken op prijs en kwaliteit.

TIP ✅( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Makelaars in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Badhuisstraat 16
4381LS Vlissingen
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0118-414014
Lid NVM
Verkoop-Taxaties-Aankoop

fax : 0118-414025

http://www.bertbimmel.nl

Wat wij doen:
Door de jaren heen is ons kantoor een stabiele en betrouwbare partner gebleken.

In de soms woelige wereld van de makelaardij is een helder baken noodzakelijk. Vanuit de gedachte te zorgen voor een transactie met een optimale prijs en optimale voorwaarden.

Of het nu gaat over een eerlijk prijsadvies, een inzichtelijke kostenstructuur, een transparante werkwijze of een open communicatie. Wij kiezen er voor om te doen waar we goed in zijn. Dat betekent dat wij ons niet bezig houden met hypotheekadvieswerk of met verzekeringen.

Betrouwbaarheid en integriteit moeten de boventoon voeren. Daar worden geen concessies aan gedaan. Met een gerust hart kunnen dan alle zaken die te maken hebben met misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in uw leven, aan ons worden overgelaten.Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
2 onder 1 kap, Bedrijfspanden, Bestaande bouw, Boerderijen, Bungalows, Drive-in-woningen, Eengezinswoningen, Garages / parkeerplaatsen, Grachtenpanden, Herenhuizen, Huur, Hypotheekadvies, Monumenten, Nieuwbouw, Penthouses, Seniorenwoningen, Stadswoningen, Starterswoningen, Verhuurbemiddeling, Verkoopbegeleiding, Villa's / landhuizen, Vrijstaande woningen

Diensten:
aankoopbegeleiding , Aankoopbegeleiding, Taxatie

Woningtype:
Appartementen

Aanbod:
Koop