Selecteer provincie

Makelaar Makelaardij og Hyp en Assu RMA Verecos 030-6572211: Kosten & Prijzen aankoop, verkoop woning, taxateur of huis huren / kopen. Huurwoning als vastgoed object. Gratis NVM Makelaars Offertes vergelijken op prijs en kwaliteit.

TIP ✅( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Makelaars in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Regulierenring 12
3981LB Bunnik
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Als allround makelaarskantoor zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen, het woningaanbod en het aanbod van bedrijfsonroerendgoed in de regio Zuidoost Utrecht.
Als beëdigd makelaars in onroerende zaken, assurantiën en hypotheken met meer dan 45 jaar ervaring in de regio kunnen wij u op al deze terreinen uitstekend adviseren en begeleiden.

Of het nu gaat om een volledige aankoop- of verkoopbegeleiding of alleen een taxatie voor aankoop of financiering, als beëdigd makelaar in onroerende zaken kunnen wij u bij al deze aspecten begeleiden en adviseren. Dankzij ons lidmaatschap van de NVM wordt onze kennis continu bijgehouden en verbeterd.

Als makelaar in hypotheken en erkend hypotheekadviseur, kan RMA / Verecos u objectief adviseren met betrekking tot het kiezen van de juiste hypotheekvorm. Wij werken samen met een groot aantal geldverstrekkers. Door deze samenwerking zijn wij zeer flexibel en kunnen u altijd een passend advies geven.
Ongeacht de hypotheekvorm, wij begeleiden u van advies tot de notaris, zonder extra kosten.

Tevens zijn wij een onafhankelijk adviseur voor uw verzekeringspakket op maat. Of het nu gaat om uw pensioen of een bromfietsverzekering. Wij bieden u een objectief advies voor iedere verzekering.

Service:
online informatie-aanvraagformulier

Diensten:
2 onder 1 kap, Bedrijfspanden, Bungalows, Eengezinswoningen, Herenhuizen, Huur, Hypotheekadvies, Kavels, Verkoopbegeleiding

Woningtype:
villa's / landhuizen

Aangesloten bij / Certificering:
NVM, NVA, erkend Hypotheekadviseur