Selecteer provincie

Makelaar Oosterhave Makelaars oz Lid Vastgoedpro 0546-641234: Kosten & Prijzen aankoop, verkoop woning, taxateur of huis huren / kopen. Huurwoning als vastgoed object. Gratis NVM Makelaars Offertes vergelijken op prijs en kwaliteit.

TIP ✅( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Makelaars in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Julianaplein 1
7681AX Vroomshoop
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.oosterhavemakelaars.nl

Wat wij doen:
Het kopen van een woning is niet zomaar iets. Gemiddeld verhuist iemand eens in de 7 jaar. Het heeft zowel grote sociale als financiële gevolgen. Het is daarom dan ook verstandig om u bij dit complexe proces te laten bijstaan door een PROFESSIONEEL EN DESKUNDIG KANTOOR, Oosterhave Makelaars.

Hieronder geven wij in zes stappen de redenen om voor onze organisatie te kiezen:

Stap 1: Inventarisatie van uw woonwensen en toekomstplannen.
Voordat u begint met het bezichtigen, is het zaak om helder te hebben waarnaar u op zoek bent. De eerste vraag is uw financiële speelruimte. Niets is meer frustrerend dan een koopakte te ontbinden omdat achteraf blijkt dat het voor u financieel niet haalbaar is. Laat uw financieel adviseur voor u berekenen wat uw budget is en welke maandlasten daar tegenover staan. Ook komt zo vast te staan of uw wensen wel binnen dit budget vallen.

Stap 2: Start zoekactie.
Vervolgens gaan wij kijken welke woningen bij uw budget passen. Door ons uitwisselingsysteem met collega makelaars en onze voortdurende oriëntatie op de markt, weten wij precies wat er op de markt te koop is. Wij zullen voor u de eerste selectie maken van potentiële huizen. Het is tenslotte jammer van uw tijd om bij een woning te gaan kijken als die niet aan uw eisen voldoet.

Als u vanuit een andere regio verhuist, kan het zijn dat u niet op de hoogte bent van de plaatselijke gebruiken en bijzonderheden, zoals bestemmingsplannen. Het is dan prettig iemand te hebben die u hierop kan wijzen, zodat dit achteraf geen blok aan uw been wordt. Echter ook als u al in de regio woont, is het verstandig om een professional in de arm te nemen die van de gang van zaken net iets beter op de hoogte is dan uzelf.

Stap 3: Bezichtiging van de woning.
Voor u als koper is het belangrijk dat uw toekomstige woning de ruimte biedt die u zoekt en dat de ligging u aanspreekt. U bent tijdens de bezichtiging waarschijnlijk al aan het inrichten. Wij kijken verder: zijn er bouwkundige gebreken en/of verontreinigingen. Eventuele erfdienstbaarheden en kettingbedingen worden grondig onderzocht. Zijn uw eventuele verbouwingsplannen wel te realiseren? Oosterhave Makelaars zorgt ervoor dat u ook na de koop nog enthousiast bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30 pauze van 12.00 - 13.00 uur.
Dinsdag : 08:30 - 17:30 pauze van 12.00 - 13.00 uur.
Woensdag : 08:30 - 17:30 pauze van 12.00 - 13.00 uur.
Donderdag : 08:30 - 17:30 pauze van 12.00 - 13.00 uur.
Vrijdag : 08:30 - 17:30 pauze van 12.00 - 13.00 uur.Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Gratis waardebepaling

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan, toegankelijk voor kinderwagens, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Aankoopbegeleiding, Erfpacht, nwwi taxatie, Taxatie, Vastgoedmanagement, vrijblijvende taxatie huidige woning

Woningtype:
Appartementen, hoekwoningen, recreatiebungalows, tussenwoningen, Vakantiewoningen, villa's / landhuizen

Aanbod:
Koop

Aangesloten bij / Certificering:
Vastgoedpro