Selecteer provincie

Makelaar Flexibele Makelaar De NVM 0512-369122: Kosten & Prijzen aankoop, verkoop woning, taxateur of huis huren / kopen. Huurwoning als vastgoed object. Gratis NVM Makelaars Offertes vergelijken op prijs en kwaliteit.

TIP βœ…( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
ᐅ Vergelijk 5 Makelaars in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Jan Binneslaan 2
9231CB Surhuisterveen
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP βœ…( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
ᐅ Vergelijk 5 Makelaars in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0512-369122

fax : 0512-369127

http://www.flexibele-makelaar.nl

Wat wij doen:
NVM-makelaardij De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen is een NVM makelaardij voor de aan- en verkoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en bouwkavels. Ook zet NVM-makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen zich in als verhuurmakelaar. Voor zowel voor bestaande- als nieuwbouw in heel Noord Nederland kunt u bij NVM-makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen terecht. NVM-makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen stelt zich zo flexibel mogelijk op. Wilt u bijvoorbeeld een starterswoning of zoekt u een woning met aanpassingsmogelijkheden? De Flexibele Makelaar Surhuisterveen gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden.

NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen begeleidt u bij de aan- of verkoop van uw woning. Samen met u inventariseren de NVM-makelaars van De Flexibele Makelaar Surhuisterveen de bijzonderheden rondom uw woning en bepaalt u, samen met uw NVM-makelaar, wat uw doelen zijn. Uw huis komt op De Flexibele Makelaar haar eigen site, Funda, Huislijn, Waldnet, JAAP, Huizenzoeker en vele andere websites te staan. Daarnaast begeleidt uw NVM makelaar van De Flexibele Makelaar Surhuisterveen de bezichtigingen en onderhandelingen. Ook bij de aankoop van een woning helpt De Flexibele Makelaar Surhuisterveen u graag. Er komen namelijk heel wat dingen op uw af bij een bezichtiging van een woning. De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen heeft een zakelijke kijk op bijvoorbeeld de staat van de woning en de omgeving. Ook de onderhandeling neemt uw NVM makelaar van u over.

Kortom: De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen neemt u al het werk uit handen!

Voor een (NWWI) taxatie of waardebepaling kunt u uiteraard bij NVM makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen terecht. Door ons NVM-lidmaatschap en onze gecertificeerde NVM makelaars weet u dat u, bij NVM makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen, altijd een betrouwbare (NWWI) taxatie in handen krijgt. Ook als u alleen een inschatting wilt van de verwachte verkoopwaarde van uw huis bent u bij de NVM Makelaars van De Flexibele Makelaar Surhuisterveen aan het juiste adres. Omdat een waardebepaling geen taxatie is, ontvangt u geen rapport. Daarentegen is een waardebepaling wel geheel kosteloos!Openingstijden:
Maandag : 08:45 - 17:30
Dinsdag : 08:45 - 17:30
Woensdag : 08:45 - 17:30
Donderdag : 08:45 - 17:30
Vrijdag : 08:45 - 17:30
Zaterdag : 10:00 - 16:00
Zondag : geslotenDiensten:
Bouwkundig advies, Erfpacht

Aangesloten bij / Certificering:
VastgoedCert,, NVM, NWWI, Taxateurs Unie, funda