Selecteer provincie

Makelaar Rido Ongediertenbestrijding

Details

Adres
Kruis 14
5591LA Heeze
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Muizen,Ratten,Houtworm,Bokter,Wespen
Vliegen,Kakkerlakken,Vogelwering etc

http://www.rido-ongediertebestrijding.nl

Wat wij doen:
Rido Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van plaagdieren in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere bestrijding van muizen, ratten, papiervisjes, kakkerlakken, vliegen, houtaantasters, wespen, vlooien en het aanbrengen van vogelwering.

Voor de bestrijding van allerlei ongedierte gebruiken wij professionele materialen die het beste resultaat geven. De werkwijze is daarbij afhankelijk van een aantal belangrijke factoren in uw specifieke situatie. Ook het weren van ongedierte is een belangrijk aspect van ons werk. Wij kijken in dat geval onder meer naar wat er bouwkundig gedaan moet worden. Kleine bouwkundige aanpassingen kunnen wij zelf doen.

Rido Ongediertebestrijding is een klein, maar daardoor flexibel familiebedrijf dat al 20 jaar bestaat. Hierdoor kunnen wij onze klanten op zeer korte termijn van dienst zijn. Wij werken voornamelijk in de regio Noord-Brabant. Onze opdrachtgevers zijn onder meer: woningbouwverenigingen, horeca, midden- en kleinbedrijf, beheersmaatschappijen, makelaars, aannemers, zorginstellingen, gemeentes en particulieren. Wij zijn allen ervaren en gecertificeerd bestrijdingstechnicus en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB).

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u direct van dienst zijn bij uw probleem met ongedierte. Onze bestrijdingstechnici zijn het in het bezit van een geldig vakbekwaamheidsdiploma en zijn op de hoogte van de heersende wet- en regelgeving. Wij werken volgens het Integrated Pest Management (IPM) principe.

Uitgangspunt van IPM is het streven naar preventie in plaats van bestrijding. Dit met als doel het gebruik van bestrijdingsmiddelen zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk te vermijden, om zo het milieu te sparen. Indien bestrijding met bestrijdingsmiddelen niet te vermijden is, zullen de bestrijdingsmiddelen volgens de nieuwste methoden en op professionele wijze gebruikt worden.
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Bestrijding, Preventie, Wespennest verwijderen, Muizen en ratten bestrijding, Bouwkundige aanpassingen

Bestrijding van:
Bijen, Duiven, Houtworm / boktor, Insecten, Kakkerlakken, Kraaien, Mieren, Mollen, Motten, Muis / huismuis, Rat, Spinnen, Steenmarter, Vliegen, Vlooien, Vogels, Wespen, Zilvervisjes / papiervisjes / ovenvisjes

Preventie:
Bouwkundige maatregelen, Gaten dichten / kieren dichten, Hygiënisch advies, Roosters plaatsen, plaatsen van vogelwering zoals netten en pinnen

Betalingsmogelijkheden:
Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven