Selecteer provincie

Makelaar Amak Makelaardij

Details

Adres
Brabantweg 1
6591HV Gennep
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wat doet uw Amak-makelaar met zijn medewerkers speciaal voor u!


Uw huis verkopen is een ingrijpende en belangrijke gebeurtenis in uw leven. Het zijn meestal geen dagelijkse werkzaamheden voor u. Daar komt, voor een optimaal resultaat, veel bij kijken.

Uw Amak-makelaar weet dat als geen ander. Een succesvolle verkoop heeft dan ook alles te maken met de manier van presenteren, de bereikbaarheid en het inspelen op vragen van klanten. Medewerkers op makelaarskantoren zijn dan ook een onmisbare steun voor de makelaar. De Amak-medewerker is daarom ook verplicht een opleidingstraject te volgen. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan administratieve kwaliteiten, maar ook kennis van het makelaarsvak is vereist. Hierdoor kunnen vragen van klanten professioneel beantwoord worden, indien de makelaar niet zelf aanwezig is. Bovendien beschikt hij/zij over alle elektronische hulpmiddelen om uw woning goed te presenteren. Hiervoor is een exclusief presentatiepakket ontwikkeld, speciaal en alleen voor de Amak-klanten. Want is het niet zo dat de eerste indruk bepalend is voor de verdere ontwikkeling van de verkoop?

Bij uw Amak-makelaar kunt u beschikken over een compleet pakket presentatie-materiaal van uw huis. Op deze manier krijgen geïnteresseerden een uitstekende indruk van de ins and outs van uw woning.

Het pakket bevat niet alleen de gebruikelijke strooifolders en raam- presentaties. Iedere keer opnieuw wordt er speciaal voor uw woning een professionele brochure gemaakt, met unieke fotos en een impressie van de omgeving.
Bovendien wordt er in de directe omgeving een buurtmailing rondgestuurd. Nee, niet zomaar een A4-tje, maar een echte, gedrukte foto met specifieke tekst over uw huis. Kwaliteitsdrukwerk wat gezien mag worden!

Daarnaast krijgt u als verkoper de mogelijkheid, om een door ons aangemaakt verhuisbericht naar uw vrienden en relaties te sturen. Hierin kunt u met eenvoudige handelingen een persoonlijk tintje aan het bericht geven. Wij zullen deze dan voor u laten drukken.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 21:00
Dinsdag : 09:00 - 21:00
Woensdag : 09:00 - 21:00
Donderdag : 09:00 - 21:00
Vrijdag : 09:00 - 21:00
Zaterdag : 09:00 - 21:00 op afspraak en telefonisch
Zondag : 09:00 - 21:00 op afspraak en telefonisch
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Gratis waardebepaling

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
2 onder 1 kap, Bedrijfspanden, Bestaande bouw, Bungalows, Drive-in-woningen, Eengezinswoningen, Garages / parkeerplaatsen, Herenhuizen, Huur, Kavels, Nieuwbouw, Stadswoningen, Starterswoningen, Tijdelijke huur, Vastgoedbemiddeling, Verhuurbemiddeling, Verkoopbegeleiding, Villa's / landhuizen, Vrijstaande woningen, Woningen met bedrijfsruimte, Woningruil bemiddeling

Diensten:
Aankoopbegeleiding, Taxatie, Vastgoedmanagement

Woningtype:
Appartementen, Vakantiewoningen

Aanbod:
Koop

Betalingsmogelijkheden:
via notaris, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
NWWI, NVM, Funda