Selecteer provincie

Makelaar Rietveld Makelaardij

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Makelaars in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hadesstraat 14
1363TK Almere
Flevoland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vraag gratis Verhuis Offerte aan!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Rietveld Makelaardij o.g. is DE professionele partner voor de aankoop, verkoop, bouw of verbouwing van uw nieuwe of bestaande woning. Onze advisering is gebaseerd op een gedegen bouwkundige achtergrond en vele jaren ervaring op het gebied van verkopen, aankopen, taxeren, hypotheken en het begeleiding van zowel totale nieuwbouw als aan- en verbouwingen. Door deze jarenlange ervaring kunnen we u snel inzicht geven in de financiële consequenties van uw verkoopplannen waardoor u goed kunt beoordelen of een en ander haalbaar is. Dit maakt dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen zonder daarbij uw (financiële) grens te overschrijden.

Ook kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aankoop van een woning. We beoordelen uw woning daarbij commercieel en bouwkundig. Indien gewenst verzorgen we de aankooptaxatie, een bouwtechnische keuring, een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP), een EPA certificaat en/of een milieuadvies bij de door u aan te kopen of aangekochte woning. En dit alles tegen aantrekkelijke tarieven. Ook hier weer duidelijkheid dus. We zijn het enige makelaarskantoor in de regio bij wie de commerciële en bouwkundige advisering gecombineerd worden.Woningtype:
2 onder 1 kap, Appartementen, Bestaande bouw, Eengezinswoningen, Nieuwbouw, Seniorenwoningen, Vrijstaande woningen

Diensten:
Aankoopbegeleiding, Bouwkundig advies, Erfpacht, Hypotheekadvies, Taxatie, Vastgoedbemiddeling, Veiling onroerend goed, Verkoopbegeleiding

Aanbod:
Huur, Koop

Aangesloten bij / Certificering:
NVM, VastgoedCert; Sertum